Announcement

Collapse
No announcement yet.

MECHA - Bug Report

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DorinDXN
    replied
    is fixed, it will be some more optimizations in this area, but not now.

    ------8<---------------------------------------

    C1E_02240
    Addressed an issue regarding partial panorama, when less than 180° tall, ended smaller than was set by parameters, in some cases.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    There is an issue I'm currently fixing about partial panorama less than 180° tall,
    in some cases panorama ends up less than is set by parameters.

    I'll fix ASAP, and let you know

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    It is fixed now.
    Highly recommended updated for C2.
    Will be also a video with the new features of the C2's Menu, possible today.

    ---------------8<-----------------------------------

    C2E_12238
    Addressed an issue regarding the Web UI being slow if C2 Menu P or C was shown on OLED.
    Addressed an issue causing script for partial panoramas to have multiple commas, although executed correctly.
    Optimizations of OLED P Menu.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    There is an issue I'm currently fixing about C2,

    if Controller is in C Menu or P Menu on OLED, the WEB UI is loading slow.

    It will be fixed in FW update today, until then, a workaround is to exit from OLED's menu (press short power) wen using WEB UI.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    I cannot reproduce it..

    It is still gives warning, even after reboot?

    Leave a comment:


  • tksharpless
    replied
    FW C2E_12231 is incorrectly reporting 0% battery and giving continuous warning beeps, even with fully charged batteries

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    It is fixed now in C1E_02230, thank you for reporting.

    ------8<-------------------------

    Addressed an issue regarding the battery level being kept shown on LEDs at startup, until user interaction, in certain conditions.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    Managed to reproduce it,

    I believe you have
    [ ] Show FW number and the last part of IP on LED after boot.
    not enabled in /config,
    so is the battery level,

    I'll set a time-out after which the LEDs will go off,
    That will be in an FW update today.

    Leave a comment:


  • msimons
    replied
    The LEDs stay on after the double beep. They only go out when you press a button or use the remote control.
    https://youtu.be/AP_hedl9gdo








    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    LEDs at start should show the battery level, there were some small fixes and optimizations lately,
    is possible that the old behavior have been missing the battery level sometimes, maybe.
    You can send a quick video on mecha(at)nodalninja.com I'll have a look and tell if is something wrong with LEDs at start.

    Leave a comment:


  • msimons
    replied
    Hi Dorin,

    would you please describe the new startup-sequence (02228)? It beeps twice when it is ready to connect, but until the connection or the operation with the remote control, all LEDs are permanently lit. Sometimes it beeps again after connect, but not always. Why do the LEDs stay on?

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    It is fixed in C1E_02197

    ---------------------------8<------------------------------------------------

    C1E_02197

    Addressed an issue regarding gesture mode not working properly in Ring page.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    I found the cause, will be fixed.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    It seems that indeed there is a problem in /ring page regarding the gesture mode.
    Not sure yet what causes it, but will be fixed in next FW update.

    Sorry for any trouble caused.

    Leave a comment:


  • DorinDXN
    replied
    I'm stressing that mode right now, so far it works w/o issues.

    I'll look to see if is there something to fix and I'll fix it.

    Thanks for reporting!

    Leave a comment:

Working...
X